Navigacija

Glavni meni

21
Uto, Ožu
0 Novih vijesti

Za mene ovog ljeta nema godišnjeg odmora

Blog
Tipografija

Prije nekoliko dana nazvao me novinar Novog lista. U kratkom razgovoru prošli smo ljetne teme. Sve je, što se tog našeg razgovora tiče, u tim dnevnim novinama objavljeno u nedjelju, 30. srpnja 2017. godine. Čeka nas puno posla kojeg svakodnevno treba rješavati, tako da ovog ljeta za vodeće ljude u Općini Jelenje nema godišnjeg odmora. Nećemo ga koristiti niti ja, a niti moj zamjenik. U nastavku prenosim dio razgovora.

Kada je u pitanju odmor kojeg, kako sam naveo, ovog ljeta neće biti, najviše volim biti u ugodnom društvu, bilo na moru ili u planinama. Omiljene destinacije su mi one kvarnerske – otoci Krk i Cres te Liburnijska rivijera.

Što se tiče ljeta i turizma, potencijal Općine Jelenje vidim u sportskom turizmu, prije svega u biciklizmu i trekkingu. U tom smislu, Općina planira u suradnji s planinarskim društvom Obruč obnoviti i urediti pješačke staze. Isto tako, nadam se da će trend porasta broja smještajnih kapaciteta na našem području pridonijeti tome da Jelenje postane prepoznatljiva vikend-destinacija.

Za sada toliko. Preporučujem da nastavite pratiti rubriku Blog na novoj internetskoj stranici Općine Jelenje. Na taj način možete saznati sve o onome što smo za boljitak svih naših mještana radili i pripremali kroz protekli tjedan.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.