Navigacija

Glavni meni

21
Uto, Ožu
0 Novih vijesti

Općina Jelenje prvi put u povijesti ima potpredsjednika skupštine PGŽ

Općinska uprava
Tipografija

Prvi put u povijesti funkcija potpredsjednika Županijske skupštine većinom glasova pripala je dugogodišnjem vijećniku Robertu Maršaniću.

Na drugoj konstituirajućoj sjednici Primorsko-goranske županije izabran je predsjednik županijske Skupštine Erik Fabijanić, a ono što je značajno za Općinu Jelenje i njene žitelje svakako je činjenica da je prvi put u povijesti funkcija potpredsjednika većinom glasova pripala dugogodišnjem vijećniku Robertu Maršaniću, intelektualcu s područja Općine Jelenje koji je ujedno bio i najaktivniji vijećnik u prošlom sazivu Općinskog vijeća Općine Jelenje.

 

- Kao potpredsjednik Skupštine PGŽ istaknuo bi da ću nastojati biti prvi među jednakima i omogućiti svim vijećnicima da njihove inicijative dođu do izražaja, kazao je Maršanić, dodajući kako je ovo svakako i prilika da projekti Općine Jelenje koji su vezani za pomoć Županije, a takvih je mnogo, dođu do izražaja i provedu se u djelo. Naši mještani su to odavno zaslužili.

Čelni ljudi Općine Jelenje nisu krili zadovoljstvo konačnim razvojem situacije u Županijskoj skupštini.

- Bitno nam je da se Skupština oformila i da može krenuti s radom. Imamo puno zajedničkih projekata s Primorsko-goranskom županijom i drago mi je da je većina prepoznala rad Roberta Maršanića, prije svega kao intelektualca, čovjeka koji je pokazao kako se bori za svoj kraj. Zadovoljstvo je takvog čovjeka imati uz sebe jer svakog dana stižu nam novi problemi s kojima se treba boriti kako bi ono što smo obećali u programu Nova snaga Jelenja sproveli u djelo – kazao je Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.