Navigacija

Glavni meni

22
Sri, Svi
0 Novih vijesti

Općinski vijećnici

Tipografija

Općinsko vijeće predstavničko je tijelo građana i tijelo lokalne samouprave, koje donosi odluke i akte u okviru prava i dužnosti Općine te obavlja i druge poslove u skladu sa Ustavom, Zakonom i Statutom Općine Jelenje.

Predsjednikom Općinskog vijeća izabran DINO PILJIĆ, a za potpredsjednicu Općinskog vijeća Općine izabrana je IZABELA NEMAZ.

Konstituirano Općinsko vijeće, održana radna sjednica u novom sazivu
Nakon lokalnih izbora, početkom lipnja, održana je konstituirajuća i prva radna sjednica Općinskog vijeća Općine Jelenje u novom mandatnom razdoblju. Svečanom prisegom članovi koje su izabrali naši sumještani dobili su priliku aktivno sudjelovati u političkom životu na području našeg Jelenja. Sukladno izbornim rezultatima i na temelju svega učinjenog u proteklom mandatnom razdoblju, za predsjednika Općinskog vijeća Općine Jelenje većinom glasova izabran je Dino Piljić, a za potpredsjednicu Općinskog vijeća Općine izabrana je Izabela Nemaz. Oboje dolaze iz redova Primorsko-goranskog saveza. Ostali su članovi Općinskog vijeća iz koalicije PGS – SDP Siniša Linić, Robert Maršanić, Ivica Pilčić, Arsen Blažić, Kristian Hlača, Martina Mičetić-Davidić. S liste grupe birača dva mjesta dobili su Fedor Dorčić i Vanda Radetić-Tomić, a iz HDZ-a jedno mjesto dobio je Ivoslav Ban. Unija Kvarnera ima jednog predstavnika, a to je Danko Baćac, kao i Grobnička stranka i Akcija mladi0h, koje predstavlja Marinko Grabar.

 


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.