Navigacija

Glavni meni

30
Sub, Ruj
0 Novih vijesti

Mališani NK Rječine posjetili najvećeg poduzetnika u Općini Jelenje

Tvrtka TTO Thermotehnick rado pomaže lokalnoj zajednici

Sport
Tipografija

Najmlađi članovi Nogometnog kluba Rječina, povodom nadolazećih blagdana posjetili su tvrtku TTO Thermotechnik te uručili prigodne poklone i zahvalu za dugogodišnju pomoć u radu kluba.

- Ovo je prilika da Vam se zahvalimo na pomoći svih ovih godina. Drago nam je da ste prepoznali naš sportski kolektiv i dali priliku našim mladim igračima, kako bi imali bolje uvijete rada u svakom obliku – kazao je Mauro Barčić, predsjednik NK Rječine te uručio prigodnu plaketu i sliku s presjekom ovogodišnjih ekipa, koja će krasiti ured najvećeg poduzetnika u Općini Jelenje.


Iz Thermotechnik nisu krili svoje oduševljenje dolaskom mališana u sjedište tvrtke.

- Drago mi je da ste kao kolektiv stigli u naše prostorije. Danas smo se okupili upravo zbog djece i mi kao odgovorna i društveno prihvatljiva tvrtka uvijek nastojimo pomoći mladosti, kako bi stekli svoje prva sportska iskustva i i mali bolje uvijete rada. Trudimo se jedan dio novaca koji je na ovom području privređen vratiti zajednici i svakako se veselim nastavku suradnje s nogometnim klubom, ujedno i najvećim sportskim kolektivom – kazao je Radisav Drljević, direktor i suvlasnik tvrtke TTO Thermotechnik na primanju mališana iz NK Rječine.

Zahvalu na svemu učinjenome dao je i Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje.

- Mi kao jedinica lokalne samouprave redovito financiramo udruge na našem području, ali izdvojena financijska sredstva iz proračuna sigurno nisu dovoljna kolektivima i pojedincima za ispunjenje ciljeva odnosno programa svake pojedine udruge. Cijenimo Vaš nesebičan trud i zalaganje da pomognete udrugama na našem području, kao i cijeloj zajednici – kazao je Marčelja.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.