Navigacija

Glavni meni

12
Sri, Lip
0 Novih vijesti

Najava: Nogometni kamp u Dražicama

Prijave se primaju do 10. travnja na: 091/721-5377

Sport
Tipografija

Damir Milinović, Elvis Brajković, Nikola Pokrivač, Jelena Jurić i dvoje kondicijskih trenera, Iva Simčić i Nedo Rorhmann, stručni je dio nogometnog kampa za dječake i djevojčice od šest do 14 godina (IAGSM&Air), koji će od 18. do 21. travnja održati na igralištu Rječine u Dražicama u organizaciji riječkog fitness trenera i nogometnog trenera Rinalda Milivojevića, te Adnana Fejzića, profesora sporta, te tjelesne i zdrastvene kulture iz Sarajeva.

Pored treninga za sve polaznike kampa, organizirat će se i dva predavanja na temu sportskih ozljeda (Neven Martinović) i prehrani sportaša (Dalibor Petrinić), a najavljeno je gostovanje bivših ili još uvijek aktivnih nogometaša (braća Sharbini, Prskalo...).

Prijave za kamp, koji je po istom obrascu organiziran početkom godine u Sarajevu, primaju se do 10. travnja (091/721-5377). Svim polaznicima iz Rijeke i okolice omogućava se cjelodnevni boravak, koji uključuje dva treninga i ručak, dok djeca iz ostatka Hrvatske i ostalih zemalja imaju osiguran »all inclusive« aranžman.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.