Navigacija

Glavni meni

02
Sub, Pro
0 Novih vijesti

U novoj sportskoj dvorani u Dražicama odigrana prva službena utakmica

Odbojkaški klub Rječina

Sport
Tipografija

Mladim odbojkašicama Rječine i Petice pripala je čast odigrati prvu službenu utakmicu u novoizgrađenoj dvorani u Dražicama.

Dvorana u Dražicama izgrađena je u sklopu Osnovne škole, radovi na izgradnji nove škole bili su vrijedni četrdesetak milijuna kuna, nešto malo više od jedne četvrtine tog novca otpada na izgradnju dvorane, čime je sport u riječkom prstenu dobio još jedan respektabilan sportski objekt, koji će u prvom redu koristiti djeca iz jelenjske općine, koja do sada nisu imala tu privilegiju, piše SportCom.


Prvoj službenoj utakmici, kako to i dolikuje, nazočili su načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja, kao i ravnateljica Osnovne Škole Jelenje Dražice Dejana Paškvan-Žeželj.


Danas je odigrana prva službena utakmica u našoj novoj dvorani u Dražicama. Ponos na sve izgrađeno i uređeno s...

Objavljuje Robert MarčeljaSubota, 11. prosinca 2021.

- Odigrana je prva službena utakmica u našoj novoj dvorani u Dražicama. Ponos na sve izgrađeno i uređeno s Primorsko-goranskom županijom. Odličan je osjećaj vidjeti našu mladež u sportskim aktivnostima i službenim utakmicama. Bravo Odbojkaški klub Rječina na trudu i zalaganju, kazao je na svojemu Facebook profilu Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje.


Malo je reći da su oboje više nego zadovoljni objektom, kao i reakcijom onih kojima je dvorana i namijenjena, namlađim žiteljima Općine.


- Cure i trenerica su bile odlične! Hvala našem osnivaču Primorsko-goranskoj županiji i Općini Jelenje što su omogućeni vrhunski prostorni uvjeti za trenažni proces. Hvala trenericama Ameli i Doris što se trude kako bi naša djeca zavoljela sport i na najkvalitetniji način provodila svoje slobodno vrijeme, a time i uveseljavala svih nas znajući da su na hvale vrijednom životnom putu, kazala je ravnateljica Dejana Paškav Žeželj.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.