Navigacija

Glavni meni

12
Sri, Lip
0 Novih vijesti

[NAJAVA] Prijavi se na Hahlići Trail 2021

Prijave otvorene do 03. svibnja 2021. u 8 h

Sport
Tipografija

Sredinom svibnja na jelenjskom području održat će se sportska manifestacija pod nazivom Hahlići Trail koja u jelenjski kraj privlači 300-tinjak sportaša iz cijele regije i susjednih država, kao i sportaše s drugih kontinenata.

Utrka natjecateljima nudi dvije predivne staze koje prolaze Grobničkim Alpama: Vidalj – 22km i Borje – 12km. Ljubitelji prirode i vrsni sportaši kreću s Trga mlikarice u Dražicama trčeći put Hahlića po šumskim stazama i označenim planinarskim putevima.

nosmartresize

Podsjetimo, Hahlići su dio Grobničkih Alpi sastavljeni od mnogobrojnih vrhova od kojih svaki pripovijeda posebnu priču svojom ljepotom i atraktivnošću. Predivna priroda Hahlića redovito očara sve natjecatelje, a sama utrka pruža najbolje poglede na Kvarnerski zaljev i otoke, u prirodi koja je zaista nevjerojatna, vodeći natjecatelje preko travnatih i otvorenih padina povrh duboko usječenog kanjona Mudna Dol.

Hahlići Trail, tradicionalno je prva utrka u serijalu Kvarner Trails. Manifestacija je važna za jelenjski kraj jer promovira zdrav način života, kao i Grobničke Alpe, a svim natjecateljima pruža jedinstveno iskustvo trčanja u prirodi. Podsjetimo, natjecanje organizira Društvo AD NATURA, uz pokroviteljstvo Općine Jelenje i Turističke zajednice Općine Jelenje.

Prijave za sve zainteresirane sportaše otvorene su od 1. veljače 2021. i zatvaraju najkasnije 03. svibnja 2021. u 08.00h na: https://my.raceresult.com/164398/registration?&lang=hr

Stoga 15. svibanj 2021. godine  donosi novu trail avanturu na predivnim Hahlićima i početak nove Kvarner Trails sezone. Pridruži nam se i otkrij zašto je tako jednostavno zaljubiti se u Hahliće, poručuju iz Općine Jelenje I turističke platforme Visit Jelenje.

Detaljne informacije o utrci potražite na službenoj web stranici serijala Kvarner Trails: www.kvarnertrails.com.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.