Navigacija

Glavni meni

14
Ned, Tra
0 Novih vijesti

Prevencijom do zdravlja: Besplatni dijagnostički pregledi za sve mještane

Unaprijeđen postojeći zdravstveni i socijalni program

Općinska uprava
Tipografija

Općina Jelenje potpisala je ugovor o poslovnoj suradnji s renomiranom riječkom poliklinikom i tako osigurala besplatne dijagnostičke preglede za sve mještane s ciljem što ranijeg otkrivanja uzroka bolesti. Nova snaga Jelenja tako je unaprijedila postojeći zdravstveni i socijalni program.

Svim mještanima s područja općine Jelenje od ponedjeljka, 5. veljače 2018. godine omogućena je bolja zdravstvena zaštita, u vidu besplatnih preventivnih pregleda. Naime, Općina Jelenje potpisala je Ugovor o poslovnoj suradnji s renomiranom Poliklinikom Ivaniš iz Rijeke o specijalističkim ultrazvučnim pregledima vrata, štitne žlijezde, dojki, trbuha, male zdjelice, prepona i pazuha (svi prehrambeni organi, 1. čvorovi, orijentacijsko probavni trakt).

- Kao što smo i najavili u našem izbornom programu želimo poboljšati prevenciju, kao i kvalitetu zdravlja te življenja na našem području, pa smo tako, omogućili i ponudili našim mještanima široku lepezu preventivnih zdravstvenih pregleda – potpuno besplatno. Time smo značajno unaprijedili medicinske usluge u okviru Socijalnog programa pomoći mještana naše Općine – kazao je Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje, dodajući kako je trenutno na snazi više od 20 mjera vezanih su socijalnu i zdravstvenu skrb.

Svi koji žele otići na preventivni pregled, nakon potvrde odabranog liječnika obiteljske medicine, trebaju se javiti u Općinu Jelenje, gdje će im biti izdana potvrda za besplatni pregled.

Treba naglasiti da pri odlasku na pregled u Polikliniku Ivaniš pacijenti trebaju imati Osobnu iskaznicu i Potvrdu Općine Jelenje.

Poliklinika Ivaniš
Zametska 100, 51000 Rijeka, Hrvatska
Tel.:+385 51 265 046
Fax.: +385 51 684 311

Naš cilj je ljudima omogućiti preventivu, jer kao što je poznato, kvalitetna preventiva je pola zdravlja, ali samo rijetki među nama shvaćaju to ozbiljno. Većina po pomoć dolazi kad se bolest rasplamsa. Zašto već sad to ne biste promijenili? Uputite se potpuno besplatno na dijagnostičke preglede u Polikliniku Ivaniš.

- Veliki broj ljudi koji su obavili preglede zapravo je i spašeno jer je pravovremeno utvrđena bolest i na vrijeme se adekvatno moglo reagirati – poručuju iz Poliklinike Ivaniš.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.