Navigacija

Glavni meni

22
Sri, Svi
0 Novih vijesti

Osigurali smo besplatne udžbenike osnovnoškolcima

Nadamo se da će rujan za novčanike roditelja proteći što bezbolnije.

Blog
Tipografija

Novi osvrt Dine Piljića, zamjenika načelnika Općine Jelenje u rubrici Blog.

Sredinom lipnja posjetio sam mališane koji dodatno, uz pomoć tečaja koji se održava u čitaonici na kraju Podhuma uče strani jezik. Svakako bih naglasio da će Općina Jelenje poduprijeti ovakve i slične programe i projekte jer ulaganje u djecu je ulaganje u budućnost Općine. Kroz znanje engleskog ili nekog drugog svjetskog jezika, djeca će u budućnosti njihovih života imati otvorena barem jedna vrata više, kako u svakodnevnoj komunikaciji, tako i u poslovnom svijetu.


Načelnik Robert Marčelja i ja imali smo priliku prisustvovati svečanoj završnoj priredbi Dječjeg vrtića "Grobnički tići" na kojoj su ispraćeni budući školarci. Svakako mi je u sjećanju ostala misao tete Valentine. "Kada su došli kod nas bili su jako maleni, a sada kad odlaze to su već odrasla dječica... U ranim godinama djeca najviše upijaju i vrtić je jedan od načina koji djecu uči da budu što spremniji za školu i nastavak odrastanja". Sretno budućim prvašićima, kada početkom rujna krenu u školske klupe!

Općina Jelenje je svim osnovnoškolcima osigurala besplatne udžbenike kako bi rujan za novčanike roditelja protekao što bezbolnije.

Čitamo se i dalje svakog tjedna. Općina Jelenje plovi punim jedrima za boljitak mještana.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.