Navigacija

Glavni meni

12
Sri, Lip
0 Novih vijesti

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/Civilna_Zaštita_Jelenje_images_thumb_medium667_445.jpg' as a jpeg.

I ove godine poklon-paketi dostavljaju se na kućne adrese naših sumještana

Pripadnici Civilne zaštite Općine Jelenje ponovo u akciji...

Općinska uprava
Tipografija

Zbog epidemiološke situacije i ove godine nema klasične podjele paketa u Domu kulture Dražice. Kao i prethodne godine, operativne snage Civilne zaštite Općine Jelenje, po nalogu lokalne samouprave, dostavit će poklon-pakete najpotrebitijima, odnosno svima koji su ostvarili pravo na paket temeljem propisanih uvjeta. Paket će stoga doći na kućne adrese u utorak, 21. prosinca 2021. godine između 9 i 15 sati, a akcija će se nastaviti i u srijedu, 22. prosinca 2021. godine.

Ukupno će biti podijeljeno 750 poklon paketa. Obiteljski će stol bio znatno bogatiji, a kako se nalazimo u neizvjesnim vremenima "klasičnu podjelu božićnih paketa" nije bilo moguće realizirati iz sigurnosnih razloga. Ipak, zbog korone nismo željeli uskratiti najpotrebitijim mještanima poklon-paket. Stoga će naši volonteri osobno donijeli znak pažnje i dobre volje na vrata naših sumještana, poručili su iz Općinske uprave, dodajući kako će se prilikom dostave poštivali higijenski uvjeti, a i sama jelenjska civilna zaštita dobro je opremljena zaštitnom opremom.

Poklon-paketi spremni za dostavu na kućne adrese
Poklon-paketi spremni za dostavu na kućne adrese
Poklon-paketi spremni za dostavu na kućne adrese

Paket će stoga doći na kućne adrese u utorak, 21. prosinca 2021. godine između 9 i 15 sati, a akcija će se nastaviti i u srijedu, 22. prosinca 2021. godine. Ako kojim slučajem netko ne dobije paket, a ostvaruje pravo na isti, odnosno dobio je paket i za Uskrs neka se javi na pisarnica@jelenje.hr ili na 051 208 080 kako bi mu se paket dostavio najkasnije do 23.12.2021. godine.

PRAVO NA POKLON PAKET OSTVARUJU:

Mještani s prebivalištem na području općine Jelenje koji su:

  • Umirovljenici s mirovinom do 2.500,00 kn
  • Invalidi domovinskog rata bez obzira na postotak invalidnosti
  • Invalidna osoba (odrasli i djeca)
  • Osobe korisnici pomoći za uzdržavanje
  • Korisnik jednokratne pomoći ako ne ostvaruju pravo po nekoj od gore navedenih točki.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.