Navigacija

Glavni meni

14
Ned, Tra
0 Novih vijesti

Popisivačicu ugrizao pas: Incident prilikom popisa stanovništva

Općinska uprava
Tipografija

Prenosimo obavijest...

Poštovani,

Obavještavamo Vas da se tijekom današnjeg dana na području naše Općine dogodio incident u kojem je jednu popisivačicu ugrizao pas.

Kako bi spriječili ponavljanje takvih događaja, koji mogu imati i teže tjelesne posljedice za popisivače, te prekršajnu odgovornost za vlasnika psa, molimo Vas da na Vašim web portalima obavijestite mještane Općine Jelenje da za vrijeme trajanja popisa stanovništva koje će trajati do 17.10.2021.g., s mogućnošću produljenja do 29.10.2021.g., svoje pse ukoliko se nalaze u nezaključanim dvorištima drže u svojim domovima, te da onemoguće izlazak psa na javne površine.

Isto tako, molimo da obavijestite mještane da sudjeluju u popisu stanovništva koji se provodi na način da daju točne podatke kod popisivanja stambenih i/ili nestambenih objekata, te članova kućanstava koje se popisuje. Nadalje, da u slučaju da ih popisivač ne zatekne kod kuće, da mještani kontaktiraju navedeni broj mobitela popisivača koji će biti naznačen na ostavljenoj obavijesti, radi dogovora o terminu popisivanja.

Unaprijed se zahvaljujemo!

Voditelj popisnog centra

Željka Rožić


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.