Navigacija

Glavni meni

12
Sri, Lip
0 Novih vijesti

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/daci-2020-1_images_thumb_medium667_445.jpg' as a jpeg.

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/daci-2020-2_images_thumb_medium667_445.jpg' as a jpeg.

Prvašići sjeli u školske klupe

Započela nova školska godina

Općinska uprava
Tipografija

U jelenjsku je osnovnu školu ove godine prvi puta sjelo 55 prvašića. Prvog dana škole dočekale su ih stroge epidemiološke mjere. Stoga se prijem održao na starom školskom igralištu ali i ispred školske zgrade u Jelenju.

Prvašiće i članove obitelji na početku njihovog osnovnoškolskog putovanja pozdravili su jelenjski načelnik Robert Marčelja i njegov zamjenik Dino Piljić. Općina Jelenje dodijelila je tom prigodom i poklon bon novčane vrijednosti 400 kn svakom prvašiću. Ta će gesta svakako olakšati kućni budžet početkom rujna, kada su obično i najveća izdavanja roditelja prilikom priprema mališana za novu fazu života.

- Okolnosti su ove godine nešto drugačije. Nekada smo uz prvašiće pozdravljali roditelje, noniće i none, a danas je to, nažalost, puno skromnije zbog sigurnosti svih nas. Godina je zaista posebna pa će naši prvašići započeti školovanje u staroj zgradi, a iduće godine u ožujku nastaviti svoje osmogodišnje obrazovanje u potpunoj novoj i modernoj školi i dvorani kakva do sada nije postojala na našem području, kazao je Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje na prijemu prvašića.

Svim učenicima želimo uspješan početak školske godine, uz odgovorno ponašanje u školskim klupama.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.