Navigacija

Glavni meni

09
Čet, Velj
0 Novih vijesti

Najveća ulaganja u osnovnoškolsko obrazovanje u povijesti: Ove godine 55 prvašića u OŠ Jelenje Dražice

Općinska uprava
Tipografija

Ove godine u Osnovnu školu Jelenje-Dražice bit će upisano 55 učenika prvašića. Općina Jelenje će u rujnu roditeljima uručiti novčani poklon-bon u vrijednosti od 400 kuna za svakog prvašića, kako bi im se olakšali prvi dani dugogodišnjeg školovanja.

[❤️] Nama najdraži novoizgrađeni objekt i gradilište na Kvarneru, ali i šire. #NovaDvorana i #NovaŠkola grade se neprekidno u Naše Jelenje. ??#PGŽ #NovaSnagaJelenja

Objavljuje Naše JelenjeČetvrtak, 9. travnja 2020.

Nastavljena je tako lijepa akcija koju su financijski omogućili Općina Jelenje i Privredna banka Zagreb, kao višegodišnji partner jelenjskoj lokalnoj samoupravi. Radi se o ukupnom iznosu od 22 tisuće kuna koji je namijenjen za školarce. Istaknimo I to kako će ovo biti prva generacija koja će zakoračiti u novu školu u Dražicama.

- Početak školske godine započeti će u staroj školi u Jelenju, a već u ožujku iduće godine planira se otvaranje najmodernije škole, u Dražicama, na području Primorsko-goranske županije koja je namijenjena za osnovnoškolsko obrazovanje, istaknuo je jelenjski načelnik Robert Marčelja, dodajući kako su osigurana sredstva za produženi boravak te trošak marende za obitelji slabijeg imovinskog statusa, a temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Općine Jelenje. Marčelja dodaje kako Općina sufinancira školski autobus – autobusne linije, kao i kurikulumski program OŠ Jelenje-Dražice pod nazivom "Jelenje pliva", a sufinancira se i školski list "JeDra" i ostale aktivnosti.

Generacijski san polako postaje stvarnost... #Možemo #PGŽ #NovaSnagaJelenja #NovaŠkola #NovaDvorana

Objavljuje Robert MarčeljaSrijeda, 3. lipnja 2020.

Općina Jelenje stoga će za program osnovnoškolskog obrazovanja izdvojiti preko 300 tisuća kuna. Što se tiče nove škole Općina Jelenje će u izgradnju utrošiti više od 16 milijuna kuna, dok će ostatak financirati Primorsko-goranska županija, kao osnivač jelenjske škole.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.