Navigacija

Glavni meni

30
Pon, Sij
0 Novih vijesti

Započela školska godina: Prvašićima podijeljeni poklon-bonovi

Kultura i tradicija
Tipografija

Početkom rujna ovogodišnji prvašići započeli su svoje dugogodišnje školovanje. Ugodnu dobrodošlicu u školski svijet poželjeli su im Dejana Paškvan-Žeželj, ravnateljica OŠ Jelenje-Dražice, kao i jelenjski načelnik Robert Marčelja.

Ove godine u prvi razred upisano je 40 učenika, i to u dva razredna odjeljenja. U školskoj zgradi u Jelenju održan je prigodan program, a Općina Jelenje je tom prigodom uručila i poklon-bon u vrijednosti od 400 kuna roditeljima i skrbnicima za lakši početak školske godine. Nastavljena je hvalevrijedna akcija koju su financijski omogućili Općina Jelenje i Privredne banka Zagreb.

- Prvašići su danas imali svoj dan i uživali su u njemu. Prvi dan škole svima ostaje u sjećanju, a mi smo se kao Općina pobrinuli i roditeljima omogućili poklon bon od 400 kn, kako bi olakšali prve dane dugogodišnjeg školovanja. Novi prozori sada su u školskoj zgradi u Jelenju, a zajedničkim snagama s Primorsko-goranskom županijom gradimo novu školu u Dražicama. Današnja generacija prvašića imat će tu čast da pohađa nastavu u staroj i novoj školi, kazao je Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje.

Sretno svim školarcima u novoj školskoj godini, a vozačima posebna molba, pazite na naše najmlađe u prometu.

Fotogralerija:


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.