Navigacija

Glavni meni

12
Sri, Lip
0 Novih vijesti

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/grajfer_nl_images_thumb_medium667_445.jpg' as a jpeg.

Novi list: Grajferi u Općini Jelenje dolaze po krupni otpad na kućni prag

Raspored dolaska grajfera nalazi se na internetskoj stranici Općine

Iz medija
Tipografija

Stanovnici jelenjske općine mogu se prijaviti i zatražiti odvoz i putem online obrasca na www.jelenje.hr te tako ubrzati cijeli postupak.

Općina Jelenje za svoje mještane organizira odvoz krupnog ot-pada putem grajfera, koji u određenim terminima dolazi pred kućni prag i odvozi pripremljen krupni otpad. Mještani mogu sami izabrati način prijave - telefonom na broj 208-080, e-mail: pisamica@jelenje.hr ili da ispune online obrazac. Raspored termina grajfera mještani mogu pročitati na internetskoj stranici Općine Jelenje.

- Općina Jelenje prema ugovoru s Komunalnim društvom Čistoća izdvaja gotovo 100 tisuća kuna go-dišnje za odvoz glomaznog otpada, s ciljem da se on profesionalno zbrine i odloži na za to predviđeno mjesto, a ne da završi na divljem odlagalištu u našoj blizini ili u susjedstvu. Odnedavna je moguće prijaviti se i zatražiti odvoz i putem online obrasca na www.jelenje.hr te tako  brzati postupak - kaže načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja, dodajući da sve više mještana koristi uslugu legalnog zbrinjavanja krupnog otpada.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.