Navigacija

Glavni meni

09
Čet, Velj
0 Novih vijesti

Kolinda Grabar Kitarović svog sumještanina odlikovala Redom hrvatskog trolista

Kolinda Grabar Kitarović i Mladen Pilčić

Iz medija
Tipografija

Mladen Pilčić primio je visoko državno odličje od devet godina mlađe sumještanke "k'e se domišja još otkad je igrala nogomet va Rječini, kad je bila mića"

Kolinda Grabar Kitarović imala je u utorak rijetku privilegiju. Redom hrvatskog trolista predsjednica je odlikovala našeg sumještana. Mladen Pilčić primio je visoko državno odličje od devet godina mlađe sumještanke "k'e se domišja još otkad je igrala nogomet va Rječini, kad je bila mića". Kolinda Grabar Kitarović djetinjstvo je provela u rodnim Dražicama, koje su iznjedrile prvu predsjednicu Republike Hrvatske u povijesti. I ekonoma hrvatske reprezentacije koji se ponosi svjetskom broncom iz '98., srebrom iz '18., visokim državnim odlikovanjem i svojom predsjednicom, prenosi SportCom.

Predsjednica odlikovala igrače i stručni stožer nogometne reprezentacije
Predsjednica odlikovala igrače i stručni stožer nogometne reprezentacije
Predsjednica odlikovala igrače i stručni stožer nogometne reprezentacije

Podsjetimo, predsjednica je početkom tjedna uručila odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske izborniku, igračima i članovima stručnog stožera Hrvatske nogometne reprezentacije te Hrvatskom nogometnom savezu za finalni plasman na 21. Svjetskom nogometnom prvenstvu.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.