Navigacija

Glavni meni

13
Čet, Lip
0 Novih vijesti

Najava: Radionica za male i srednje poduzetnike - digitalne tehnologije

Gospodarstvo
Tipografija

Poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu uz podršku informacijsko-komunikacijskih tehnologija tema je besplatne radionice što će biti održana u srijedu, 25. rujna s početkom u 18 sati u Vijećnici Općine Jelenje u Dražicama, najavili su na tiskovnoj konferenciji za novinare predstavnici organizatora, dekan Veleučilišta u Rijeci dr.sc. Saša Hiring i jedna od predavačica doc. dr. sc. Snježane Babić te načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja.

Kako je tom prigodom istaknuto, riječ je o novom programu Veleučilišta u Rijeci, koji je namijenjen osobama koje žele unaprijediti svoje postojeće poslovanje, ao i osobama koje žele postati poduzetnici.

- Općina Jelenje podržala je ovu aktivnost Veleučilišta u Rijeci, a sve s ciljem da našim mještanima, poduzetnicima i obrtnicima približimo osmišljeni program, kako bi postojeći poduzetnici mogli unaprijediti svoje poslovanje ili neki od mještana krenuti u poduzetničke vode što im ovaj program olakšava, kazao je načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja.

Tijekom radionice, sudionici će moći aktivno sudjelovati u iznalaženju poduzetničkih ideja i saznati kako:

  • biti ispred konkurencije alatima 21. stoljeća (Google alati, Viber, cloud servisi, Facebook, …);
  • voditi ured i poslovanje bez obzira na mjesto i vrijeme (nositi ga sa sobom u mobitelu, laptopu i tabletu, …);
  • zadržati postojeće i/ili pronaći nove potrošače i radnike uz podršku IKT;
  • analizirati poslovne podatke;
  • izračunati financijsku isplativost investicija uz podršku IKT;
  • proširiti granice svojeg poslovanja na cijeli svijet uz podršku digitalnog marketinga;
  • zaštititi svoj osobne i poslovne podatke od hakera i drugih.

Pozivaju se svi zainteresirani, sadašnji poduzetnici i oni koji to će to postati, na ovu besplatnu radionicu što će biti održana u srijedu, 25. rujna 2019. godine s početkom u 18 sati u Vijećnici Općine Jelenje u Dražicama.

Svoj dolazak je potrebno potvrditi slanjem e-maila na adrese: epoduzetnistvo@veleri.hr ili pisarnica@jelenje.hr. Više informacija o Programu: epoduzetnik.veleri.hr

Budimo svjesni potrebe ulaganja u svoja znanja, vještine i kompetencije potrebne za primjenu alata 21. stoljeća u poduzetničkim vodama, kako bi Vaša poduzeća i obrti mogli još više biti prepoznatljiviji, konkurentniji i profitabilniji na digitalnom tržištu.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.