Navigacija

Glavni meni

13
Čet, Lip
0 Novih vijesti
×

Napomena

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/04_images_fotogalerija_2018-01_Koncert_crkva_thumb_medium667_445.jpg' as a jpeg.

Humanitarnim koncertom zaključeno božićno svitkovanje

Humanost na djelu...

Župa
Tipografija

Na blagdan Sveta tri kralja održan je humanitarni Božićno-novogodišnji koncert u crkvi sv. Mihovila u Jelenju.

Župljane su raznovrsnim i prigodnim repertoarom te svojim glasovima i glazbom oduševili  Klapa Intriga, Antonella Malis, Vivien Galletta, Vladimir Babin i Natko Štiglić.

Cjelovečernji koncert imao je za cilj skupljanje priloga za pomoć našim mještanima i župljanima, kako bi imali osnovne stvari za život, a to su struja i voda. Kako je naglasio župnik Milardović, cilj je da nitko ne bude gladan, sam i tužan.

- Imali smo tako lijepu koncertnu sezonu u 2017. godini u našoj crkvi. Započeli smo novu, predivnim duhovnim koncertom renomiranih izvođača. Zahvalio bih prekrasnim umjetnicima i izvođačima na ovoj divnoj večeri te na bogadstvu i emociji koje su imali u sebi te istu podjelili sa svima nama. Oni se nisu rodili ni sa klavijaturama, niti s gitarom ali su se trudili i radili  kako bi nas ovako lijepo i prigodno uveseljavali – kazao je župnik Ivan Milardović, dodajući kako većina koncerta u Župi Jelenje ima humanitarni karakter, s ciljem pomoći ljudima koje su snašle razne životne nedaće.

{gallery}fotogalerija/2018-01_Koncert_crkva{/gallery}


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.