Navigacija

Glavni meni

02
Sub, Pro
0 Novih vijesti

U Domu kulture Dražice održan stolnoteniski turnir u čast sv. Mihovila

Natjecatelji iz STK Rječina sudjelovali su još gosti iz Pašca, Kostrene i Malog

Sport
Tipografija

Već četvrtu godinu zaredom, krajem rujna održava se stolnoteniski turnir povodom Mihoje.

Ove godine uz domaćine STK Rječina sudjelovali su još gosti iz Pašca, Kostrene i Malog Lošinja. Posebna draž samoj manifestaciji je uključenost osoba s invaliditetom u sam turnir, kroz natjecanje u zasebnoj kategoriji.

- U Primorsko-goranskoj županiji ovo je jedino mjesto gdje se osobe s invaliditetom takmiče. Na to smo izuzetno ponosni. Moram se zahvaliti našoj Općini koja je prepoznala naš trud, prepoznala je rad  i nastojanje da osobama s invaliditetom barem u ovom malom djelu pružimo tu mogućnost da odigraju natjecateljski turnir i da se svi skupa malo podružimo – kazao je Mario Juretić, predsjednik STK Rječina na samom otvaranju u Domu kulture Dražice.

Zamjenik načelnika Dino Piljić otvorio je stolnoteniski turnir.

- Osobama koji se trude i zalažu u osmišljavanju programa bavljenja sportom, a pogotovo kada su u pitanju osobe s invaliditetom, bez obzira tko je na vlasti svakako treba pružiti maksimalnu podršku. Situacija u Općini nije bajna, no mi ćemo turnire ovakvog karaktera i u budućnosti podržati. Ugodno sam iznenađen brojem natjecatelja i stolnoteniskih stolova za igru – kazao je Dino Piljić, zamjenik načelnika Općine Jelenje.

U kategoriji veterana 1. mjesto osvojio je Vedran Pucl (STK "Pašac" Pašac), 2. mjesto Robert Semion (STK "Rječina" Dražice), 3. mjesto Luka Zubak (STK "Pašac" Pašac). Najbolji u kategoriji osoba s invaliditetom bio je Dinko Juretić (STK "Rječina" Dražice), 2. mjesto osvojio je Nirvana Moschella (STKOI "Rijeka" Rijeka), a treće mjesto osvojila je Mirta Zekanović (STKOI "Rijeka" Rijeka).


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.