Navigacija

Glavni meni

24
Pet, Ožu
0 Novih vijesti

Košarkaški klub Jelenje - Dražice vrši upise u školu košarke

Ljubitelji košarke i svi koji to žele postati su dobrodošli...

Sport
Tipografija

U tijeku su upisi u školu košarke za djevojčice i dječake, sve informacije mogu se dobiti na kontakt-broj 099 458 1218.

KK Jelenje - Dražice djeluje od 2004. godine te okuplja djecu s prostora općina Jelenje i Čavle. Od osnutka, u klubu je treniralo više od 150 djevojčica i dječaka, a najviše se radi s mlađim uzrastima, uglavnom osnovnoškolske dobi.

Unazad dvije godine postignuta je suradnja s jedinim prvoligašem na našem području, a radi se o Košarkaškom klubu Škrljevo, zbog boljih uvjeta i mogućnost primanja djece srednjoškolskog uzrasta.

Od poznatijih košarkaša u KK Jelenje-Dražice su ponikli Matteo Juričić sadašnji kapetan prvoligaša Škrljeva te Paolo Marinelli, reprezentativac Hrvatske u svim mlađim kategorijama. Marinelli, aktualni član zagrebačke Cibone bio je kadetski prvak Europe 2010. godine. Također, nekadašnji klupski igrač bio je Luka Jusić koji je s KK Zagreb bio klupski prvak Europe u juniorskoj generaciji Daria Šarića i Maria Hezonje. Danas se posvetio studiranju, kao i mnogi drugi na koje smo jako ponosni, ističu u klubu.


KK Jelenje - Dražice uspješno organizira košarkaški turnir "Mihoja" već trinaest godina zaredom te sudjeluje na raznim turnirima u Hrvatskoj i inozemstvu. U klubu trenutno rade dva trenera, a sudjeluju i u ligama PGŽ u dvije konkurencije kadeta i mlađih kadeta.

– Kroz svako ljeto dio članova sudjeluje na košarkaškim kampovima u Lošinju i Umagu. Do prije par godina bili smo i organizatori županijskog All-stara, humanitarne utakmice najboljih mladih igrača iz naše županije. Ovog ljeta naši košarkaši sudjelovali su na dva turnira u Bosni i Hercegovini. Kod prijatelja u Ilijašu osvojili smo 3. mjesto, a u Vogošći smo bili prvi. Napominjem da s navedenim klubovima od 2004. godine imamo odličnu suradnju, ljeti gostujemo kod njih, a uzvraćamo za "Mihoju" i "Mlikaricu". Upravo se pripremamo za 14. košarkaški turnir Mihoja kojemu se jako veselimo – kazao je Branko Ćubelić, predsjednik Košarkaškog kluba Jelenje-Dražice.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.