Navigacija

Glavni meni

27
Ned, Stu
0 Novih vijesti

7. Hahlić za uru: Otvorene prijave za utrku po Grobničkim Alpama

Sport
Tipografija

Planinarsko društvo Obruč i Općina Jelenje pozivaju prijatelje sporta i ljubitelje trčanja na sedmi "Hahlić za uru", brdsku utrku dužine pet kilometara s 800 metara uspona, koja će se održati 7. rujna 2019. godine s početkom u 9 sati.

Start, tradicionalno, kreće iz Podkilavca. Nakon utrke održat će se 16. maša na Obruču koja započinje u 14:00 sati.

–  Pridružite nam se i provedite nezaboravne trenutke u ljepotama Grobničkih Alpi. Očekujemo vas u čim većem broju i dobrom raspoloženju, a osnovne informacije o utrci dostupne su na www.pdobruc.hr – poručuju iz PD Obruč te dodaju da je startnina 80 kuna, a uključuje unikatnu majicu s logotipom utrke, ručak u planinarskom domu na Hahliću i prijevoz stvari do doma.

Općina Jelenje nagradit će s po 1.000 kn obaranje rekorda u muškoj i u ženskoj kategoriji. Ako se ne obori rekord staze, nagrada se akumulira za sljedeću godinu.

Podsjetimo, prošle godine na utrci 6. Hahlić za uru, oborena su oba rekorda, rekord Dejana Ljubasa iz 2012. godine u muškoj kategoriji i Suzane Alberini iz 2013. godine u ženskoj kategoriji. Novi vlasnici rekorda Nikola Mikulić (37 minuta i 50 sekundi) i Barbara Belušić (42 minute i 51 sekundu) osvojili su nagradu Općine Jelenje od dvije tisuće kuna. Iako zvuči nevjerojatno, oboreni rekordi dokazali da se na Hahlić skoro može i za "pol ure"!

7 hahlic za uru

Svi zainteresirani sportaši prijavu trebaju poslati na e-mail: p.d.obruc@ri.t-com.hr, a ista treba sadržavati: Ime i prezime, spol, datum rođenja, mobitel, klub, veličina majice i potvrdu da se slažu da trče na vlastitu odgovornost.

Uplate je moguće izvršiti na žiro-račun Udruge PD Obruč: HR712340009-1117018068 (Svrha uplate: 7 HZU - ime natjecatelja). Prijave i uplate primaju se do 29. kolovoza 2019. (nakon tog datuma moguće su prijave, ali organizator ne garantira majicu, kao ni prijevoz stvari do doma ukoliko bude veliki broj prijavljenih trkača).

Satnica natjecanja:

  • 8:00 – 8:40 – Prijave, podizanje startnih brojeva i majica
  • 8:50 – Brifing
  • 9:00 – START utrke 7. Hahlić za uru
  • 9:35 – 10:30 - Doček natjecatelja u cilju
  • 11:30 – Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada

Nagrade: 1.-3. mjesto u obje kategorije – besplatno noćenje u planinarskom domu na Hahliću za godinu dana + novčane nagrade od strane Općine Jelenje ako se odobri rekord staze.

Uoči priprema za utrku, vrijedni markiski PD Obruč uredili su smjerokaze do najdražeg i najboljeg planinarskog doma.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.