Navigacija

Glavni meni

27
Ned, Stu
0 Novih vijesti

Mladi šahisti na prijemu kod načelnika

Sport
Tipografija

Početkom lipnja, načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja primio je mlade šahiste iz Šahovskog kluba Rječina povodom izvrsnih rezultata kadetske ekipe.

Na svečanom prijemu u Općinskoj vijećnici bili su članovi ekipe: Lara Zagorac (1. ploča), Ivan Sinjeri (3. ploča), Luka Radić (4. ploča), te Arif Huskić, kao predsjednik kluba. Stalnu podstavu još čine Petar Mikulić koji za ekipu igra 2. ploču, te Leo Medenčić, Škrijelj Patrik i Leon Lukić. Treneri kadetske ekipe su Marin Relja i Vlatko Kukuljan.

sahisti 20 godina
.
Podsjetimo, u sezoni 2018./2019. kadetska ekipa ŠK Rječine osvojila je 3. mjesto u II. Kadetskoj ligi, te ih je od pobjede dijelilo svega 1 bod. Od značajnijih uspjeha jelenjskih kadeta treba istaknuti drugo mjesto na državnom natjecanju u ubrzanom šahu za djevojčice do 9 godina, kao i prvo mjesto na županijskom natjecanju za djevojčice do 11 godina. Također, osvojeno je i drugo mjesto na županijskom natjecanju za djevojčice do 13 godina, kao i prvo mjesto (Lara Zagorac) i drugo (Petar Mikulić) mjesto u ukupnom poretku na mjesečnim kadetskim B turnirima koje organizira ŠK Rijeka, a na kojima nastupaju igrači iz Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-Senjske županije, te igrači iz Slovenije. Članovi šahovskog kluba iz Jelenja osvajali su i brojna odličja na raznim šahovskim turnirima diljem Hrvatske.

Obradovali smo se lijepoj vijesti krajem lipnja. Naime, mlada šahistica ŠK Rječine Lara Zagorac postala je prvakinja Hrvatske u uzrastu do devet godina na završenom prvenstvu u Trogiru. Čestitamo Lari na odličnom rezultatu, kao i trenerima Vladi Kukuljanu i Marinu Relji, te roditeljima Gordani Blagojević Zagorac i Marku Zagorac.

Podsjetimo, ove godine Šahovski klub Rječina obilježava dvadeset godina uspješnog rada, a u svojem radu financijski im pomaže Općina Jelenje.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.