Navigacija

Glavni meni

21
Uto, Ožu
0 Novih vijesti

Dodijeljene stipendije: Studenti i učenici ponos Općine Jelenje

Općina Jelenje i dalje je senzibilna prema studentima i učenicima.

Općinska uprava
Tipografija

Općina Jelenje je sukladno najavama dodijelila nagrade u vidu općinskih stipendija za najbolje učenike i studente. Također, stipendiju su dobili i učenici koji su je ostvarili na osnovu socijalnog statusa. Stipendije darovitim studentima iznose 800 kuna, a za darovite učenike 400 kuna mjesečno. Socijalno ugroženi učenici srednjih škola primat će mjesečne stipendije u iznosu od 300 kuna.

Stipendije se dodjeljuju sljedećim učenicima: Vedrana Jermaniš, Paula Žagar, Marta Stipić, Mihaela Trzija, Lea Zdelar, Lucija Perušić, Idora Ban, Arian Ban, Valentina Mohorić, Arijana Radi, Lea Rac, Petra Zoretić, Marija Linić, Mateo Moreti, Klara Blažić, Ema Kukuljan, Paula Radetić, Jelena Juretić. Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju Općine Jelenje su: Paola Čargonja, Karlo Manjgotić, Katarina Zoretić Kanjir, Barbara Zoretić Kanjir, Karla Trzija, Lorena Hlača, Korina Zoretić, Hana Vičević, Luka Jusić, Marta Mavrinac, Dorothea Tomić, Andrej Hlača, Magdalena Linić, Ema Žeželić i Marta Ban. Ema Žeželić i Marta Ban. Stipendija na osnovu socijalnog statusa dodijeljuju se studentu Mirni Zoretić te učenicima Paolu Brnji i Blažu Koviću Stipiću, Stipi Brtanu, Domagoju Prosenu i Krešimiru Juretiću. 

- Kriteriji su ove godine promijenjeni i drugačiji nego proteklih godina ali i dalje smo Općina koja je senzibilna prema studentima i učenicima koji su u ovoj godini ostvarili pravo na stipendiju. Za tu namjenu osigurano su sredstva u Proračunu u iznosu od 394.500,00 kuna za 39 učenika i studenata – naglasio je Robert Marčelja, prilikom dodjele stipendija u Domu kulture Dražice.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.