Navigacija

Glavni meni

14
Ned, Tra
0 Novih vijesti

Konstituirano Općinsko vijeće Općine Jelenje

Novi saziv Općinskog vijeća broji 15 članova

Općinska uprava
Tipografija

Danas, u 14 sati konstituiran je novi saziv Općinskog vijeća Općine Jelenje. Većinom glasova za predsjednika Općinskog vijeća Jelenje izabran je Luka Zaharija (SDP), a za dopredsjednika Marinko Linić (ARS).

Luka Zaharija i Marinko Linić

- Vijeće je konstituirano. Zahvaljujem se svima na izboru te se nadam kvalitetnoj suradnji i prijedlozima u interesu Općine Jelenje - kazao je Luka Zaharija, novoizabrani predsjednik Općinskog vijeća Općine Jelenje, koji je pritom dodao, da se nada civiliziranoj raspravi i dobrom radu na budućim sjednicama.

Na kraju, prigodnim se riječima obratio i načelnik Općine Jelenje.

- Zahvaljujem se gospođi Jasni Turak koja je stigla na konstituirajuću sjednicu, kao predstavnik Državne uprave. Čestitam izabranom predsjedniku Općinskog vijeća Luki Zahariji i njegovom zamjeniku Marinku Liniću. Zahvaljujem se svima i očekujem, sukladno prisezi koju su danas dali, da će se vijećnici ponašati odgovorno prema našoj zajednici i da ćemo svi zajedno napraviti jedan iskorak za boljitak našeg kraja – naglasio je Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje.

Vijećnici u novom sazivu: Robert Maršanić (PGS), Izabela Stošić (PGS), Ivica Pilčić (PGS), Kristijan Hlača (PGS), Martina Mičetić-Davidić (PGS), Luka Zaharija (SDP), Franko Šuler (SDP), Marinko Linić (ARS), Ivoslav Ban (HDZ), Anamarija Vujić (HDZ), Ivan Radetić (Akcija mladih), Vanda Radetić Tomić (Nezavisna lista), Ervin Radetić (Nezavisna lista), Danko Baćac (Nezavisna lista), Ahmad Sharbini (Nezavisna lista).

Sukladno dnevnom redu, izabrana je mandatna komisija i odbor za imenovanje.

Mandatna komisija: Robert Maršanić, predsjednik, Franko Šuler, Ivica Pilčić.
Odbor za imenovanje: Ivan Radetić, predsjednik, Ivica Pilčić, Robert Maršanić.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.