Navigacija

Glavni meni

14
Ned, Srp
0 Novih vijesti

[NAJAVA] Civilna zaštita dostavlja poklon-pakete za Uskrs na kućni prag

Općinska uprava
Tipografija

Poklon paketi će se dijeliti dana 30. i 31. ožujka 2021. dostavom na kućne adrese umirovljenika čija primanja ne prelaze 2.510,00 kn, socijalno ugroženim osobama, osobama s invaliditetom i braniteljima invalidima Domovinskog rata.

Operativne snage Civilne zaštite Općine Jelenje, po nalogu lokalne samouprave, dostavit će poklon-pakete najpotrebitijima, odnosno svima koji su ostvarili pravo na paket temeljem propisanih uvjeta.

Ukupno će biti podijeljeno 750 poklon paketa. Obiteljski će stol bio znatno bogatiji, a kako se nalazimo u neizvjesnim vremenima "klasičnu podjelu uskrsnih paketa" nije bilo moguće realizirati iz sigurnosnih razloga. Ipak, zbog korone nismo željeli uskratiti najpotrebitijim mještanima poklon-paket. Stoga će naši volonteri osobno donijeli znak pažnje i dobre volje na vrata naših sumještana, poručili su iz Općinske uprave, dodajući kako će se prilikom dostave poštivali higijenski uvjeti, a i sama jelenjska civilna zaštita dobro je opremljena zaštitnom opremom.

Paket će stoga doći na kućne adrese u utorak, 30. ožujka 2021. godine između 9 i 15 sati, a akcija će se nastaviti i u srijedu, 31. ožujka 2021. godine. Ako kojim slučajem netko ne dobije paket, a ostvaruje pravo na isti, neka se javi na pisarnica@jelenje.hr ili na 051 208 080 kako bi mu se paket dostavio u roku nekoliko dana.

PRAVO NA POKLON PAKET OSTVARUJU:

Mještani s prebivalištem na području općine Jelenje koji su:

  • Umirovljenici s mirovinom do 2.510,00 kn
  • Invalidi domovinskog rata
  • Invalidna osoba (odrasli i djeca)
  • Osobe korisnici pomoći za uzdržavanje
  • Korisnik jednokratne pomoći ako ne ostvaruju pravo po nekoj od gore navedenih točki.

Prigodni poklon paket sadržavat će šunku, domaću pincu, sir, sok, kavu i kekse te prigodnu čestitku.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.