Navigacija

Glavni meni

12
Sri, Lip
0 Novih vijesti

[AUTOTROLEJ] Vozni red „bez škole“ biti će na snazi do ponovnog početka nastave u školama

Općinska uprava
Tipografija

Sukladno donesenim mjerama i odluci nacionalnog Stožera civilne zaštite o online nastavi u srednjim školama koja vrijedi od ponedjeljka, 14. prosinca 2020. godine, obavještavamo Vas da sa navedenim datumom stupa na snagu vozni red bez škole na gradskim linijama, poručuje Komunalno društvo Autotrolej.

Budući da će nastava u osnovnim školama i dalje funkcionirati na način da učenici pohađaju nastavu u školama, školski vozni red prigradskih linija i dalje ostaje na snazi s tim da se ukidaju dodatni (BIS) polasci na liniji 32 te polasci linije 27A namijenjeni učenicima Pomorske škole u Bakru.

Vozni red „bez škole“ na prigradskim linijama započet će s primjenom od 24.12.2020. godine odnosno s početkom zimskih školskih praznika.

Naravno, s početkom primjene voznog reda „bez škole“ pratit ćemo popunjenost na svim linijama (gradskim i prigradskim) i po potrebi dodaviti polaske (u slučaju potrebe, a u skladu s donešenim epidemiološkim mjerama distanciranja u sredstvima javnog prijevoza putnika).

Vozni red „bez škole“ biti će na snazi do ponovnog početka nastave u školama.

U nastavku dostavljamo vozne redove „bez škole“ za sve gradske i prigradske linije: https://www.autotrolej.hr/novosti-i-obavijesti/novi-vozni-redovi-na-dijelu-prigradskih-linija/


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.