Navigacija

Glavni meni

14
Ned, Srp
0 Novih vijesti

Autotrolej: Obaveza nošenja zaštitnih maski

Općinska uprava
Tipografija

KD Autotrolej obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza kako od, 25. lipnja 2020. godine, na snagu stupa odluka Stožera civilne zaštite RH, kojom je obavezno nošenje zaštitnih maski za lice prilikom korištenja javnog gradskog prijevoza.

Sukaldno navedenoj odluci “Vozači, ostali zaposlenici u prijevoznom sredstvima javnog prometa i putnici u javnom prometu obvezni su za vrijeme boravka u prijevoznom sredstvu koristiti medicinske maske ili maske za lice te se pridržavati općih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje se odnose na vožnju javnim prometom. Putniku koji nema medicinsku masku ili masku za lice pružatelj usluga javnog prijevoza ne smije dopustiti ulazak u prijevozno sredstvo, odnosno vozač ne smije započeti vožnju ukoliko se u prijevoznom sredstvu nalaze putnici bez medicinske maske ili maske za lice.”

Više na: https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/priopcenje-za-medije-stozera-civilne-zastite-republike-hrvatske-od-24-lipnja-2020/2709


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.