Navigacija

Glavni meni

12
Sri, Lip
0 Novih vijesti
×

Napomena

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/17_images_fotogalerija_2021-12-18_Darivanje-krvi_thumb_medium667_445.jpg' as a jpeg.

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/6_images_fotogalerija_2021-12-18_Darivanje-krvi_thumb_medium667_445.jpg' as a jpeg.

[BRAVO!] Oboren rekord u darivanju krvi u Dražicama

Kultura i tradicija
Tipografija

Na zadnjoj ovogodišnjoj akciji oboren je novi record. Prikupili smo 85 doza dragocjene tekućine od čega imamo 4 nova darivatelja; Maljac Dorijan, Marić Mario, Tešić Anthony, Valić Iva, javljaju iz aktiva DDK Jelenje.

Od srca veliko hvala svima, s obzirom na to da naša općina ima oko 5 i pol tisuća stanovnika mogu s ponosom izjaviti da smo najbolji u Primorsko-goranskoj županiji. Zahvaljujemo Crvenom Križu Rijeka na organizaciji koja je bila odlična, te ravnateljici koja nas je posjetila tijekom akcije.


Hvala našim sumještanima i gostima koji dobrovoljno daruju krv i tako spašavaju ljudske živote. ❤ Danas u prijepodnevnim...

Objavljuje Robert MarčeljaSubota, 18. prosinca 2021.


Hvala našim sponzorima Bistrou Rječina, Caffe bar Max te plovanu Ivanu Milardoviću koji se pobrinuo za kolače da "nan cukar bude va reguli". Darivatelje je posjetio i načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja.

Svim našim darovateljima i onima koji će to tek postati svako dobro povodom nadolazećih blagdana. Vidimo se na sljedećoj akciji 19.03.2022.

Predsjednik DDK Jelenje Alen Kurelić s odborom

{gallery}fotogalerija/2021-12-18_Darivanje-krvi{/gallery}

 


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.