Navigacija

Glavni meni

14
Ned, Srp
0 Novih vijesti

Dino Piljić, zamjenik načelnika Općine Jelenje

Piljić predstavlja novu i mladu snagu Jelenja.

Nekategorizirano
Tipografija

Zamjenik načelnika Općine Jelenje u pravom smislu toga izraza predstavlja novu i mladu snagu.

Dini Piljiću je 26 godina, a iza sebe već ima niz uspjeha na poslovnom planu. Uskoro će biti ponosni vlasnik dviju diploma u formalnom obrazovanju. Osim što je na studiju Sigurnosti na radu u Rijeci postao inženjer sigurnosti i zaštite, školuje se na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U radnom iskustvu stoje mu poslovi vezani uz vatrogastvo. Operativni je vatrogasac, povjerenik za informiranje i tajnik pri DVD-u “Ivan Zoretić Španac” u Jelenju, a pri Vatrogasnoj zajednici Primorsko-goranske županije obavljao je funkciju savjetnika za sigurnost i zaštitu. Vješto se služi engleskim jezikom i član je Savjeta vatrogasne mladeži VZ PGŽ.

Član je brojnih sportskih klubova, a trenerskim se poslom u nogometu bavio u HNK Rijeci, NK Ilirskoj Bistrici u Sloveniji, MNK Drenova te NK Grobničan. Politički se aktivirao 2010. godine kada je postao član Savjeta mladih Općine Jelenje te je tako, aktiviran kroz brojne projekte uvidio kako funkcionira lokalna samouprava.

Za sebe će reći da ima posebno dobro razvijene organizacijske sposobnosti, što posebnu pozornost privlači kod vođenja tima. Raspodjela poslova i obveza za dvadesetak vatrogasaca u njegovoj je svakodnevnoj rutini. Ponosit je član PGS-a Jelenje.

Kontakt informacije

Mobitel: 091 406 0907
E-mail: dino@jelenje.hr

Za prijem stranaka / sastanak potrebno je dogovoriti i rezervirati termin na: +385 (0)51 208 080.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.