Navigacija

Glavni meni

Prijateljska utakmica: Rječina vs. Grobničan

U čast mlikaricama prijateljsku nogometnu utakmicu odigrali su nogometaši Rječine i Grobničana. Konačan rezultat iznosio je 3:2 za domaćine. Donosimo izjavu nakon utakmice.

Povodom fešte "Feral ki j´ pušćal sinjal" u čast svim milikaricama u Dražicama odigrana je prijateljska nogometna utakmica veterana dva susjedna kluba Rječine i Grobničana.

Gledatelji su mogli pratiti čvrstu i dobru utakmicu prepunu dobrih poteza i prilika, a slavio je domaćin rezultatom 3:2.

Izvan terena situacija je bila nešto drukčija, nakon večere druženje i analiza utakmice nastavila se je na Trgu mlikarice do kasno u noć.

Sa jedne i druge strane nastupile su legende kao što su Čaval, Sharbini, Klić S., Gruevski D., Aleksić, Čargonja, Bošnjak..., a zbog ozljede odnosno privatnih razloga izostali su Siniša Linić, Edin Žeželić i Tomislav Frlan.

RJEČINA: Kardum(G), Čargonja, Jerić, Runjić, Miculinić, Karić, Spec​, Čaval, Štimac, Klić S., Sharbini, Rudar (G), Klić D., Skender, Mikulić, Franović, Marčelja.​

GROBNIČAN: Demo(G), Aleksić, Mrnjaus, Bolić, Zaharija, Mikuličić, Mandir, Bošnjak, Čargonja, Brekalo, Gruevski D., Laser, Haramija, Piljić, Cofer, Staver.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.