Navigacija

Glavni meni

Video: Obahajanje Grobničkih dondolaša po "Črnom kamiku"

Krajem siječnja, na platformi You Tube, premijerno je prikazan kratki film redatelja Krešimira Černeke u produkciji Creative Media koji prikazuje "obahajanje" Grobničkih dondolaša po "Črnom kamiku" na području Općine Jelenje, po kojemu je film i dobio ime.

"Črni kamik", prema staroj grobničkoj tradiciji, smatraju se mjesta od Jelenja prema Kukuljanima. Film obiluje prekrasnim kadrovima s tla i iz zraka, a sve prati pomno birana glazbena podloga. Film je sniman u HD rezoluciji s filmskim objektivima koji dočaravaju arhaičnost trenutka ali i važnost Grobničkih dondolaša kroz povijest. Posebni trenutak u filmu svakako je zvonjava na mostu u mjestu Trnovica.

Film možete pogledati na sljedećm linku: https://youtu.be/8M-H724dsPk

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/04_images_fotogalerija_2021-07-23_Vrtić-prosirenje_thumb_medium667_445.JPG' as a jpeg.

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/05(2)_images_fotogalerija_2021-07-23_Vrtić-prosirenje_thumb_medium667_445.JPG' as a jpeg.

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/07_images_fotogalerija_2021-07-23_Vrtić-prosirenje_thumb_medium667_445.JPG' as a jpeg.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.