Navigacija

Glavni meni

Prijenos uživo od 19 sati: Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Jelenje 2021

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Jelenje održava se povodom proslave Dana Općine Jelenje u petak, 24. rujna 2021. godine u 19 sati u Domu kulture Dražice.

Općina Jelenje raste i razvija se vise nego li ikad prije. Dokaz tomu su realizirani generacijski projekti, ali i jasni i stabilni planovi za budućnost. Upravo na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Jelenje prilika je za prikazati što je sve realizirano i izgrađeno unazad godinu dana.  U povijesnoj godini realizirano je 25 većih projekata. Naše Jelenje više nije isto, jer u naš kraj uložene su višemilijunske vrijednosti u obliku investicija Općine Jelenje, Primorsko-goranske županije, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske Unije, Ministarstva hrvatskih  branitelja i Ministarstva zaštite okoliša i energetike. Naš zavičaj  postaje mjesto ugodnog življenja obitelji s djecom - poručuju iz jelenjske lokalne samouprave, dodajući kako će na svečanoj sjednici, u svečanom tonu, biti dodijeljena i javna priznanja.

Prijenos uživo od 19 sati na: https://youtu.be/IuvmpyeHs9I

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/04_images_fotogalerija_2021-07-23_Vrtić-prosirenje_thumb_medium667_445.JPG' as a jpeg.

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/05(2)_images_fotogalerija_2021-07-23_Vrtić-prosirenje_thumb_medium667_445.JPG' as a jpeg.

Error in function saveImage: Could not save the output file '/home/jelenjeh/arhiva.jelenje.hr/cache/07_images_fotogalerija_2021-07-23_Vrtić-prosirenje_thumb_medium667_445.JPG' as a jpeg.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.