Navigacija

Glavni meni

01
Pet, Pro
0 Novih vijesti

Terapijsko jahanje u Lukežima: Više od 30 korisnika sudjelovalo u programu

Lukeži - Centar terapijskog jahanja u PGŽ

Sport
Tipografija

U programu rekreacijsko-terapijskog jahanja tijekom 2018. godine sudjelovao je 31 korisnik i odrađeno je oko 300 jahanja

Protekli vikend Konjički klub Vodičajna u Lukežima održao je prikaz dostignuća u ovoj godini te su djeca s poteškoćama u razvoju i odrasle osobe s invaliditetom pokazali stečene vještine na konju, u sklopu programa Barbara.


Foto: facebook.com/INA.Hrvatska/

– Zainteresiranoj javnosti pokazali smo dostignuća korisnika terapijskog jahanja, kao i dostignuća članova kluba. U programu su sudjelovala djeca s poteškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom prikazom stečenih vještina na konju. Dresurno jahanje za osobe s invaliditetom prezentirao je Dinko Juretić, hrvatski reprezentativac i član našeg kluba u Lukežima – kazao je Damir Maršanić, predsjednik Konjičkog kluba Vodičajna, zahvalivši svima koji su na bilo koji način pomogli provođenju programa terapijskog jahanja.

U programu rekreacijsko-terapijskog jahanja tijekom 2018. godine sudjelovao je 31 korisnik i odrađeno je oko 300 jahanja. Programu su prisustvovali predstavnici sponzora i donatora programa: Dino Piljić, zamjenik načelnika kao predstavnik Općine Jelenje, Miljenko Mišljenović, predsjednik Udruge osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka sa suradnicima te predstavnici sponzora INA d.d.Svoj su napredak u jahačkim vještinama pokazali i ostali članovi kluba, a u jahanju su se okušali i mnogi gosti. Susret je okončan druženjem uz roštilj.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.