Navigacija

Glavni meni

01
Pet, Pro
0 Novih vijesti

Ajmo Vatreni: Hrvatska vs. Island na led ekranu u Dražicama

Pozivamo mještane i goste da svojim glasnim navijanjem dođu u Dražice bodriti Vatrene.

Sport
Tipografija

U utorak, 26.06.2018. radi ranijeg termina utakmice, koja je zakazana u 20 sati, na Trgu mlikarice u Dražicama zbog bolje vidljivosti bit će postavljen veliki led ekran s profesionalnim prijemnikom TV signala, a nakon utakmice dobru zabavu napravit će grupa Mastersi.

Ovo ljeto nogometna groznica trest će i Općinu Jelenje jer sredinom lipnja počinje Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Naše reprezentativce pratite s društvom, ispred velikog platna i uz žestoko navijanje na Trgu mlikarice u Dražicama. Za sve ljubitelje nogometa dobre vijesti stižu u Općinu Jelenje. Naime, sve utakmice naše reprezentacije pratite na otvorenom, uz veliko platno i odličnu kvalitetu slike i zvuka, na Trgu mlikarice u Dražicama. Domaći ugostitelji pripremili su prigodan program i ugostiteljsku ponudu.

INFO: U utorak, 26.06.2018. radi ranijeg termina utakmice, koja je zakazana u 20 sati, na Trgu mlikarice u Dražicama zbog bolje vidljivosti bit će postavljen veliki led ekran s profesionalnim prijemnikom TV signala, a nakon utakmice dobru zabavu napravit će grupa Mastersi.

Projekcije utakmica na Trgu mlikarice u Dražicama:

  • Subota, 16.06. – Hrvatska vs. Nigerija s početkom u 21 sat
  • Četvrtak, 21.06. – Hrvatska vs. Argentina s početkom u 20 sati
  • Utorak, 26.06. – Hrvatska vs. Island s početkom u 20 sati

Ako Hrvatska osvoji prvo ili drugo mjesto u skupini, u osmini finala križa se sa skupinom C, iz koje će joj za protivnika doći Francuska, Peru, Danska ili Australija.

Pozivamo mještane i goste da svojim glasnim navijanjem dođu u Dražice bodriti Vatrene.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.