Navigacija

Glavni meni

12
Sri, Lip
0 Novih vijesti

Udruga Žmergo pokrenula natječaj za kreativce OKiZA

Općinska uprava
Tipografija

Dragi susjedi,


Udruga Žmergo otvorila je natječaj OKiZA (Opatijska kultura i zeleni aktivizam) namijenjen umjetnicima i kreativcima s vizijom i novim idejama koje će pridonijeti pozitivnim "zelenim" promjenama u lokalnoj zajednici.

Natječaj je otvoren do 6. studenog 2021., pobjednik osvaja financijsku potporu od 10.000 kn, a najzanimljiviji projekt mlade osobe u dobi od 18 do 30 godini 5.000 kn.

Opatijska kultura i zeleni aktivizam (OKiZA) jedinstven je program u kulturi koji pruža platformu za promoviranje kreativnih ideja, naročito mladih stvaratelja, umjetnika, ali i poduzetnika, čije su ideje orijentirane na kulturne sadržaje, turizam te održivi razvoj, prateći koncept “zero waste”.

Program OKiZA nastavlja se kao uspješan program iniciran 2018. godine kroz opatijsko susjedstvo programskog pravca 27 susjedstava, u okviru projekta Rijeka 2020 - “Europska prijestolnica kulture“, čiji je nositelj bila Udruga Žmergo.

U prilogu Vam dostavljamo Poziv na natječaj u kojem ćete pronaći najosnovnije informacije o natječaju te vizual koji ste slobodni koristiti u diseminaciji informacije o natječaju. Natječajna dokumentacija dostupna je i na mrežnoj stranici Udruge Žmergo.

Unaprijed zahvaljujemo i pozivamo na događaj javnog predstavljanja 10 projekata u užem izboru te proglašenje pobjednika natječaja koji će se održati u opatijskom Centru Gervais 11. studenog 2021.

Srdačan pozdrav iz Opatije,

Srdačno,
Helena Traub

Udruga Žmergo // Association Žmergo

V.C. Emina 3 // 51410 Opatija // Hrvatska // Croatia

tel. 051/271-459

mob. +385(0)91/271-4599

e-mail. zmergo@zmergo.hr


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.