Navigacija

Glavni meni

09
Čet, Velj
0 Novih vijesti

Novo vodstvo Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Jelenje

Kultura i tradicija
Tipografija

Krajem godine izabrano je novo vodstvo Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Jelenje. Udruga je to koja godinama brine o mještanima Općine Jelenje i to s područja socijalnog i humanitarnog značenja, a pogotovo zaštite zdravlja.

Novi predsjednik kolektiva je Alen Kurelić, a dopredsjednici su Toni Forgić i Marcello Mattei. Za tajnicu je izabrana Emanuela Maršanić, a odbor još čine Zvonko Klemenčić, Vladimir Radetić, Silva Silić, Kristijan Žužić, Violeta Klarić, Filip Petrović, Mladen Silić.

Na godišnjoj skupštini darivatelji nisu mogli biti prisutni, zbog pandemije, pa će im posebna priznanja biti uručena naknadno. Zahvalu svim darivateljima iskazalo je staro i novo vodstvo humanitarne udruge. Zahvalu svim ljudima koji na području Općine Jelenje daju krv iskazao je i Robert Marčelja, prvi čovjek jelenjske lokalne samouprave, koji je kao poseban gost sudjelovao na godišnjoj skupštini.

U nadi da će se cjelokupna situacija vratiti u normalu, pozivamo se odazovete na akciju darivanja krvi koja će se održati u Domu kulture u Dražicama u subotu, 19.12.2020. godine s početkom u 8 sati, uz poštivanje epidemioloških mjera. Daruj krv = daruj život, poručili su iz Aktiva dobrovoljnih darivatelja Jelenje.


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.