Navigacija

Glavni meni

09
Čet, Velj
0 Novih vijesti

[NAJAVA: KANAL RI] Mihoja 2018: Zanimljiv vikend u Jelenju

Ovogodišnji program Mihoje predstavljen je široj javnosti u popularnoj emisiji Planet RI. Što nas sve očekuje u narednom periodu pogledajte u emisiji Kanala RI.

Subota, 08. rujan 2018.

Šahovski turnir Mihoja
Šahovski klub Rječina organizira 20. međunarodni šahovski turnir "Mihoja" koji se i ove godine održava pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Prema riječima organizatora igra se 11 kola, 10 min po igraču. Kotizacija je 50 kn - uključen je ručak i piće nakon turnira. Za najbolje su predviđeni pehari, medalje i predmetne nagrade. Početak je zakazan u 10 sati u Domu kulture Dražice.Biciklistička utrka Trnduro4Fun

Jedinstvena utrka na ovim prostorima okuplja zaljubljenike u ekstremni biciklizam iz svih dijelova Hrvatske i okolnih zemalja. Sama utrka će se održavati na padinama Trnovice - Općina Jelenje i to na četiri različite šumske staze. Staze krase šumski putevi prilagođeni biciklističkim vožnjama s visinskom razlikom od 180 m što omogućuje brzine do 50-tak kilometara na sat. Organizator MTB enduro utrke je BBK Team Rodeo Rijeka. Utrka se vozi u sklopu Slovenskog 4Fun kupa te je dio Hrvatskog enduro kupa. Početak je zakazan u 12 sati.


Nedjelja, 09. rujan 2018.Dječji dan u Domu kulture Dražice

Organizirane zabavne igre za djecu, koje su namijenjene najmlađima, ali i djeci školskoga uzrasta. Dvorci za napuhavanje, namijenjeni djeci u dobi od 3 do 8 godina čekaju naše najmlađe sumještane u Domu kulture Dražice od 13 do 18 sati.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.